Tämä viikonloppu kuluukin sitten itselläni vaalimainoksen suunnittelussa.Vaalimainoksen teko on osoittautunut aika vaativaksi projektiksi.Miten saada tarpeeksi erikoinen ja itseni näköinen? Entä ajamani asiat tärkeys järjestykseen? Nyt tämä vaali innostus tuntuu vasta oikein todelya,kun ehdokas numerotkin ovat jo selvillä.Myös niin sanotut ehdokas kortit,joita voi tilata,ovat mielestäni oiva keksintö.Niitä on mukava jakaa  sitten vaikkapa erilaisissa vaalitapahtumissa.

Tällä viikolla ehkä shokeeraavin uutinen oli Kauhajoen veriteko,jossa kuoli viattomia opiskelijoita.Itsekin pysähdyin monesti miettimään,että mikä saa ihmisen tekemään todella jotain näin kauheaa? Ajattelin myös,että miten sairas tämä maailma onkaan ja mihin suuntaan olemme menossa? Olen sitä mieltä näin kuntavaalien alla tai lähestyessä,että nuorten ja miksi ei aikuistenkin syrjäytymiseen ja mielenterveysongelmiin on panostettava myös kunnissa entistä enemmän.Ja  yhdyn poliittisten päättäjien mielipiteeseen siinä kohdin,että nykyistä aselakia on huomattavasti ainakin tiukennettava,jos ei muuta.

Tämän illan aion vielä siis jatkaa vaalimainoksen tekoa tai luonnostelua ja vastailla myös muutamiin kyselyihin,joita on sähköpostiini ilmaantunut lukuisa määrä.Viikonloppuna nähdään maalaismarkkinoilla ja siihen mennessä ehkä vaalilehtemmekin on ilmestynyt.